+359 88 6 85 22 78
+359 88 6 85 22 98
Пон – Пет : 9:00 -1700

Поливни системи

Имаме богат опит в проектирането и изграждането на подземни автоматизирани поливни системи. Този начин на поливане пести усилия, време, а и пари – изразходва до 30-40% по-малко вода в сравнение с обикновеното поливане. Градината изглежда естетично и красиво, без видими маркучи, полива се чрез програматор, основно през нощта – за да се избегне лятната жега през деня – и дори има сензори за дъжд, които прекъсват поливането в дъждовно време.

Така за Вас, Вашите гости или клиенти остава само спокойствието и удоволствието да се наслаждавате на прекрасната градина!

Новоизградена поливна система

Изграждане на автоматизирана поливна система може да се направи на всеки етап от развитието на нуждаещата се от напояване площ – съвсем в началото или при вече съществуваща градина. Веднъж проектирана и установена, системата преминава през следните етапи:  изкопно-насипни работи, полагане на необходимите тръби, монтаж на електромагнитни клапани и разпръсквачи, монтаж на водната помпа и програматора, тест и настройка.

Помпена станция с програматор, захранвана от кладенец

Качеството на елементите е от изключително значение за крайния резултат и продължителната сигурна работа. Затова, на база на досегашния си опит, ние от Пицея Гардън Дизайн сме избрали да се доверим на най-добрата от трите световни специализирани фирми- производителки на поливни системи и водни помпи, а именно американската марка Rain Bird.

Свържете се с нас да направим оглед на място и да Ви консултираме за най-ефективния и изгоден за Вас начин за поливане и поддържане на градината в чудесно здраве и прекрасен вид!